vuurziel's boeken

zin in een praatje?


zondag 14 februari 2010















Hier dan een logo'tje in verband met "ding 8". Als ik de essentie van dit ding begrijp lijkt het spelen met afbeeldingen wel op het maken van een ppp. Wat ik nou weer niet snap is, dat de bewegende plaatjes die ik in "mijn afbeeldingen" heb opgeslagen om in deze blog te zetten voorlopig nog niet bewegen, misschien doen ze dat pas na publicatie?




3 opmerkingen:

  1. Het bewegende plaatje heb je waarschijnlijk gedownload van internet. En dan werkt het niet. Een bewegend gifje bestaat uit een aantal plaatjes die na elkaar worden afgespeeld. Download je het, dan haal je slechts één plaatje uit de reeks naar je computer. En dus geen beweging.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dat zal best hoor, maar een gifje in mijn mail meesturen vanaf internet lukte wel, en wat ik graag wil weten...hoe doe ik het dan wel???
    En hoe zet ik een filmpje (youtube 2 uur lang geprobeerd gisteren... mooi niet!) in de blog??

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is typisch een geval van over je schouder mee moeten kijken naar wat je doet. Want er kunnen zoveel verschillende redenen zijn waarom het niet lukt.
    YouTube - ding 16 - laat zich het best embedden/insluiten. Naast een Youtube filmpje staat een code. Kopieer de code die in het vakje staat onder de term "insluiten". plak die code vervolgens in je blogbericht en klaar is kees.

    BeantwoordenVerwijderen